Občina Cerklje na Gorenjskem
Trg Davorina Jenka 13, 4207 Cerklje na Gorenjskem

Koncert Mance in Benjamina Izmajlova

Neža S. 171
Termini
15.08.2019 ob 20.00

Na praznik Marijinega vnebovzetja, vas v četrtek, 15.8., ob 20h, vabimo na poseben večer, posvečen slovenski pesmi. Koncert bo v Cerkvi Marijinega oznanjenja Velesovo.

V Adergas ponovno prihajata umetnika, ki ste ju pred leti že sprejeli z navdušenjem. Ambasadorja slovenske kulture po svetu, mednarodno uveljavljena pevka MANCA IZMAJLOVA in virtuoz na violini, prof. BENJAMIN IZMAJLOV.

Manco slovenska publika spremlja že 18 let, za sabo ima več kot 1.000 koncertov, tudi na najbolj znanih odrih v tujini. Njena karizma in neposrednost na odru osvojita vsakogar. Slovenske pesmi - s simfoničnim orkestrom jih je skozi leta posnela že 24 - skozi interpretacijo njenega lepega in močnega glasu dobijo nove razsežnosti.

V njenem repertoarju so tako ponarodele pesmi (Zabučale gore, Regiment po cesti gre, Kje so moje rožice..) kot domoljubne zborovske pesmi (Lipa zelenela je, Domovini, Rož, Podjuna, Zila...) ter veliko število pesmi iz obdobja zlate slovenske popevke (Lastovka, Poletna noč, Tam, kjer sem doma...) in zapuščine S. Avsenika in L. Slaka (Čez zelene trate, Nabrala bom šopek cvetja, Zvezde na nebu žare, Mamici..).  Prav tako ljudi vedno znova očara pojoča in iskriva violina, ki jo igra Benjamin Izmajlov, vabljeni solist Moskovske filharmonije in gostujoči profesor na Dunajski akademiji za glasbo.

Zagotovo bo to koncert, ki vam bo za dolgo napolnil srce!

Spletni nakup vstopnic: www.mancaizmajlova.com/koncerti

Informacije in rezervacije vstopnic: office@mancaizmajlova.com in 04 620 8202

Nakup bo možen tudi eno uro pred koncertom

Cena vstopnic: 15 Eur

Dogodki v občini

Dogodki v regiji

Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?